Mød hunden: Heinz - gravhunden

Mød hunden: Heinz - gravhundenHej Heinz, det er rart at møde dig. Kan du fortælle os lidt om dit liv med John og resten af familien?
Puf, hej! Det er også dejligt at møde dig. Livet med John og resten af familien er ret godt. Vi har det meget sjovt sammen, og der er aldrig et kedeligt øjeblik.

Hvad kan I godt lide at lave sammen som familie?
Nå, vi elsker at lave mad og have venner til middag. John og hans kone er gode kokke, og jeg får altid smagt deres opskrifter. Vi elsker også at gå ture i nabolaget og besøge Johns svenske familie og amerikanske slægtninge. Jeg er gravhund, så jeg har ikke brug for meget motion, men jeg nyder altid at gå ud og gå på opdagelse med familien.

Det lyder som meget sjovt. Har du nogle specielle hobbyer eller aktiviteter, som du nyder med John og resten af familien?
En af mine yndlingsting at gøre er at ligge på sofaen med John og hans kone, mens de ser film. Jeg elsker også at lege med mit legetøj, og Johns børn er altid klar til en omgang apport. Jeg er en ret tilbagelænet hund, så jeg er glad for at gøre, hvad familien gør.

Det lyder som om du har et fantastisk liv med John og resten af familien. Har du et råd til andre kæledyr derude, som leder efter et kærligt hjem som dit?
Mit største råd er at være tålmodig og være dig selv. Det kan tage lidt tid at finde den rigtige familie, men det er ventetiden værd. Og når du først har fundet den rigtige familie, skal du bare være dig selv og vise dem al den kærlighed og hengivenhed, du har at give. De vil sætte pris på det, og I vil få et lykkeligt og tilfredsstillende liv sammen.

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.