Møt hunden: Heinz - dachsen

Hei Heinz, det er hyggelig å møte deg. Kan du fortelle oss litt om livet ditt med John og resten av familien?
Wuff, hei! Det er flott å møte deg også. Livet med John og resten av familien er ganske bra. Vi har det veldig gøy sammen, og det er aldri et kjedelig øyeblikk.

Hva liker dere å gjøre sammen som familie?
Vel, vi elsker å lage mat og ha venner på middag. John og kona hans er gode kokker, og jeg får alltid smaksteste oppskriftene deres. Vi elsker også å gå turer i nabolaget og besøke Johns svenske familie og amerikanske slektninger. Jeg er en dachs, så jeg trenger ikke mye trening, men jeg liker alltid å gå ut og utforske med familien.

Det høres veldig gøy ut. Har du noen spesielle hobbyer eller aktiviteter du liker med John og resten av familien?
En av mine favoritt ting å gjøre er å krølle seg sammen på sofaen med John og kona hans mens de ser på film. Jeg elsker også å leke med lekene mine, og barna til John er alltid klare for å hente. Jeg er en ganske tilbakelent hund, så jeg gjør gjerne det familien gjør.

Det høres ut som du har et flott liv med John og resten av familien. Har du noen råd til andre kjæledyr der ute som leter etter et kjærlig hjem som ditt?
Mitt største råd er å være tålmodig og være deg selv. Det kan ta litt tid å finne den rette familien, men det er verdt ventetiden. Og når du først har funnet den rette familien, bare vær deg selv og vis dem all kjærligheten og hengivenheten du har å gi. De vil sette pris på det, og dere vil ha et lykkelig og tilfredsstillende liv sammen.

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.