Möt hunden: Heinz - taxen

Hej Heinz, trevligt att träffa dig. Kan du berätta lite om ditt liv med John och resten av familjen?
Woof, hej! Det är trevligt att träffa dig också. Livet med John och resten av familjen är ganska bra. Vi har mycket roligt tillsammans och det finns aldrig en tråkig stund.

Vad tycker ni om att göra tillsammans som familj?
Jo, vi älskar att laga mat och bjuda vänner på middag. John och hans fru är fantastiska kockar och jag får alltid smaktesta deras recept. Vi älskar också att ta promenader i grannskapet och besöka Johns svenska familj och amerikanska släktingar. Jag är en tax, så jag behöver inte mycket motion, men jag tycker alltid om att gå ut och utforska med familjen.

Det låter som mycket roligt. Har du några speciella hobbies eller aktiviteter som du njuter av tillsammans med John och resten av familjen?
En av mina favoritsaker är att krypa upp i soffan med John och hans fru medan de tittar på film. Jag älskar också att leka med mina leksaker, och Johns barn är alltid med på en lek med att hämta leksaker. Jag är en ganska avslappnad hund, så jag gör gärna det som familjen gör.

Det låter som om du har ett fantastiskt liv med John och resten av familjen. Har du några råd till andra husdjur där ute som letar efter ett kärleksfullt hem som ditt?
Mitt största råd är att ha tålamod och vara sig själv. Det kan ta lite tid att hitta rätt familj, men det är värt väntan. Och när du väl har hittat rätt familj ska du bara vara dig själv och visa dem all den kärlek och ömhet du har att ge. De kommer att uppskatta det, och ni kommer att få ett lyckligt och tillfredsställande liv tillsammans.


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.